ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି […]

chiken

chiken

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 15 April 2018
  • Updated: 15 April 2018, 03:04 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହୋଇଗଲା ପରେ ସେଥିରେ ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର, କଟା ପିଆଜ, କଟା ରସୁଣ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଓ ରସୁଣ ଭାଜି ହୋଇଯିବା ପରେ ଚିକେନ୍‌ ପକାଇ ଭଲଭାବେ ଗୋଳାନ୍ତୁ। ତା’ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ଭିଜାଯାଇଥିବା ମସୁର ଡାଲି ଓ ବୁଟ ଡାଲି ପକାନ୍ତୁ। ତାକୁ କିଛି ସମୟ ଗୋଳେଇଦେଇ ଘୋଡଣି ଘୋଡେଇ ୫ ମିନିଟ୍‌ ଛାଡିଦିଅନ୍ତୁ।  ଏହାପରେ ସେଥିରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ ପକାଇ ୧୦ ମିନିଟ୍‌ ଘୋଡେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପରେ ସେଥିରେ ଚାରୁ ମଗଜ ପକାନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ସେଥିରେ ବସାଦହି ପକାଇ ଗୋଳେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ୫ ରୁ ୭ ମିନିଟ୍‌ ଚୂଲାରେ ବସିବା ପରେ ଓହ୍ଲାଇଦିଅନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି […]

chiken

chiken

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 15 April 2018
  • Updated: 15 April 2018, 03:04 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହୋଇଗଲା ପରେ ସେଥିରେ ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର, କଟା ପିଆଜ, କଟା ରସୁଣ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଓ ରସୁଣ ଭାଜି ହୋଇଯିବା ପରେ ଚିକେନ୍‌ ପକାଇ ଭଲଭାବେ ଗୋଳାନ୍ତୁ। ତା’ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ଭିଜାଯାଇଥିବା ମସୁର ଡାଲି ଓ ବୁଟ ଡାଲି ପକାନ୍ତୁ। ତାକୁ କିଛି ସମୟ ଗୋଳେଇଦେଇ ଘୋଡଣି ଘୋଡେଇ ୫ ମିନିଟ୍‌ ଛାଡିଦିଅନ୍ତୁ।  ଏହାପରେ ସେଥିରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ ପକାଇ ୧୦ ମିନିଟ୍‌ ଘୋଡେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପରେ ସେଥିରେ ଚାରୁ ମଗଜ ପକାନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ସେଥିରେ ବସାଦହି ପକାଇ ଗୋଳେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ୫ ରୁ ୭ ମିନିଟ୍‌ ଚୂଲାରେ ବସିବା ପରେ ଓହ୍ଲାଇଦିଅନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି […]

chiken

chiken

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 15 April 2018
  • Updated: 15 April 2018, 03:04 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହୋଇଗଲା ପରେ ସେଥିରେ ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର, କଟା ପିଆଜ, କଟା ରସୁଣ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଓ ରସୁଣ ଭାଜି ହୋଇଯିବା ପରେ ଚିକେନ୍‌ ପକାଇ ଭଲଭାବେ ଗୋଳାନ୍ତୁ। ତା’ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ଭିଜାଯାଇଥିବା ମସୁର ଡାଲି ଓ ବୁଟ ଡାଲି ପକାନ୍ତୁ। ତାକୁ କିଛି ସମୟ ଗୋଳେଇଦେଇ ଘୋଡଣି ଘୋଡେଇ ୫ ମିନିଟ୍‌ ଛାଡିଦିଅନ୍ତୁ।  ଏହାପରେ ସେଥିରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ ପକାଇ ୧୦ ମିନିଟ୍‌ ଘୋଡେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପରେ ସେଥିରେ ଚାରୁ ମଗଜ ପକାନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ସେଥିରେ ବସାଦହି ପକାଇ ଗୋଳେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ୫ ରୁ ୭ ମିନିଟ୍‌ ଚୂଲାରେ ବସିବା ପରେ ଓହ୍ଲାଇଦିଅନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି […]

chiken

chiken

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 15 April 2018
  • Updated: 15 April 2018, 03:04 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ୍‌, ମସୁର ଡାଲି, ବୁଟ ବା ଚଣା ଡାଲି, ମେଥି, ବସା ଦହି, ଜିରା, ଗୋଟା ସୋରିଷ, କଟା ରସୁଣ, ଚାରୁମଗଜ ବଟା, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ଲୁଣ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ, ଗୋଟା ଲଙ୍କା, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ, ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର ଓ କଟା ପିଆଜ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ଶୁଖିଲା ଲଙ୍କା, ସୋରିଷ, ଜିରା ଓ ମେଥି ପକାନ୍ତୁ। ସୋରିଷ ଓ ଜିରା ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହୋଇଗଲା ପରେ ସେଥିରେ ଭୃସୁଙ୍ଗ ପତ୍ର, କଟା ପିଆଜ, କଟା ରସୁଣ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଓ ରସୁଣ ଭାଜି ହୋଇଯିବା ପରେ ଚିକେନ୍‌ ପକାଇ ଭଲଭାବେ ଗୋଳାନ୍ତୁ। ତା’ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ଭିଜାଯାଇଥିବା ମସୁର ଡାଲି ଓ ବୁଟ ଡାଲି ପକାନ୍ତୁ। ତାକୁ କିଛି ସମୟ ଗୋଳେଇଦେଇ ଘୋଡଣି ଘୋଡେଇ ୫ ମିନିଟ୍‌ ଛାଡିଦିଅନ୍ତୁ।  ଏହାପରେ ସେଥିରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲବଙ୍ଗ, ଡାଲଚିନି, ଅଳେଇଚ ପକାଇ ୧୦ ମିନିଟ୍‌ ଘୋଡେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପରେ ସେଥିରେ ଚାରୁ ମଗଜ ପକାନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ସେଥିରେ ବସାଦହି ପକାଇ ଗୋଳେଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ୫ ରୁ ୭ ମିନିଟ୍‌ ଚୂଲାରେ ବସିବା ପରେ ଓହ୍ଲାଇଦିଅନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଚିକେନ୍‌ ଡାଲଚା।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos