ପନିର ସାଲାଡ୍‌

ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ- ଟମାଟୋ, ପନିର, ଗଜା ବୁଟ, ଧନିଆପତ୍ର, ଲେମ୍ବୁ, ବିଟ୍ ଲୁଣ ଏବଂ ଚିନି।

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ- ପନିର ଏବଂ ଟମାଟୋକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟନ୍ତୁ। ଧନିଆପତ୍ର ଛୋଟ ଛୋଟ କାଟି ସେଥିରେ ମିଶାନ୍ତୁ। ଗଜାବୁଟ, ଅଳ୍ପ ଚିନି ଏବଂ ଲେମ୍ବୁ ରସ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଦିଅନ୍ତୁ। ବିଟ୍‌ ଲୁଣ ପକାଇ ଖାଇବାକୁ ଦିଅନ୍ତୁ ପନିର ସାଲାଡ୍।

ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।