ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ବ୍ରେଡ୍ ସ୍ଲାଇସ୍, ଘିଅ, କଟା ଆଲମଣ୍ଡ, କଟା କାଜୁ, କିସମିସ, ଡାଲଚିନି ପାଉଡର, ଚିନି, ଖୁଆ, କ୍ଷୀର।
ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ କଢ଼େଇରେ ଘିଅ ନେଇ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ବ୍ରେଡ୍ ସ୍ଲାଇସକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟିଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାର ଧାର ଗୁଡିକୁ କାଢ଼ି ଦିଅନ୍ତୁ। ଘିଅ ଗରମ ହେଲା ପରେ ସେଥିରେ ବ୍ରେଡ, କଟା ବାଦାମ, କାଜୁ ଓ କିସ୍ମିସ୍ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ଚିନି ଓ ଡାଲଚିନି ପାଉଡର ମଧ୍ୟ ପକାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଖୁଆ ଓ କ୍ଷୀର ପକାଇ ଭଲ ଭାବେ ମିଶାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ୨ ମିନିଟ୍ ହାଲକା ଆଞ୍ଚରେ ଫୁଟାନ୍ତୁ। ଟିକେ ସୁଖିଲା ହୋଇ ଆସିଲେ ଚୁଲିରୁ ଓହ୍ଲାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ନିଅନ୍ତୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ସୁଆଦିଆ ବ୍ରେଡ୍ ହାଲୱା। ବର୍ତ୍ତମାନ ଏହାକୁ ପ୍ଲେଟରେ କାଢ଼ି ଉପରେ ଡ୍ରାଏ ଫ୍ରୁଟ୍ସ୍ ସଜାଇ ପରସନ୍ତୁ।