ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ୍

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌। ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

soup

soup

Tapaswini Nayak
  • Published: Thursday, 05 November 2020
  • Updated: 06 November 2020, 10:00 AM IST

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌।

ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ୍

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌। ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

soup

soup

Tapaswini Nayak
  • Published: Thursday, 05 November 2020
  • Updated: 06 November 2020, 10:00 AM IST

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌।

ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ୍

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌। ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

soup

soup

Tapaswini Nayak
  • Published: Thursday, 05 November 2020
  • Updated: 06 November 2020, 10:00 AM IST

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌।

ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ୍

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌। ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

soup

soup

Tapaswini Nayak
  • Published: Thursday, 05 November 2020
  • Updated: 06 November 2020, 10:00 AM IST

ସାମଗ୍ରୀ: ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ରସୁଣ, ଅଦା, ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ, କର୍ଣ୍ଣ ଫ୍ଲୋର, ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ, ତେଲ, ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍, ସୋୟା ସସ୍‌।

ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ  ବନ୍ଧାକୋବି, ଗାଜର, ବିନ୍‌ସ, ଛତୁ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କାକୁ ଛୋଟ ଛୋଟ କରି କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ତା’ପରେ କଡ଼େଇରେ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ସାମାନ୍ୟ ଗରମ ହୋଇଯିବା ପରେ ଅଦା, ରସୁଣ ଓ ସିମଲା ଲଙ୍କା ପକାଇ କିଛି ସମୟ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରେ କଟା ପରିବା ପକାଇ କମ୍ ଆଞ୍ଚରେ ଭାଜନ୍ତୁ ଓ ଏଥିରେ ଭେଜିଟେବଲ ଷ୍ଟକ୍‌ ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହା ଟିକେ ଫୁଟିଲେ କର୍ଣ୍ଣଫ୍ଲୋରରେ ଥଣ୍ଡା ପାଣି ମିଶାଇ ପକାନ୍ତୁ। ସୁପ୍‌ଟି ଗାଢା ହେଲେ ଗ୍ରୀନ ଚିଲି ସସ୍ ଓ ସୋୟା ସସ୍ ପକାନ୍ତୁ।ପରେ ସ୍ୱାଦ ଅନୁଯାୟୀ ଲୁଣ, ଗୋଲମରିଚ ଗୁଣ୍ଡ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଭେଜିଟେବଲ ସୁପ। ଏହାକୁ ଗରମ ଗରମ ପରଷନ୍ତୁ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos