fish beshara
ଆବଶ୍ୟକସାମଗ୍ରୀ:ମାଛ, ପଞ୍ଚଫୁଟଣ, ତେଜପତ୍ର, ଶୁଖିଲାଲଙ୍କା, ହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, କଟାପିଆଜ, ସୋରିଷ ବଟା, ରସୁଣବଟା, ବାଉଁଶକରଡ଼ି, କଟାଟମାଟୋ, ଲୁଣଓରିଫାଇନ୍ ତେଲ।
ପ୍ରସ୍ତୁତିପ୍ରଣାଳୀ:ପ୍ରଥମେମାଛରେହଳଦୀ ଗୁଣ୍ଡ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, କଟାପିଆଜ, ସୋରିଷ ବଟା, ଶୁଖିଲାଲଙ୍କା, ରସୁଣବଟା, ବାଉଁଶକରଡ଼ି, କଟାଟମାଟୋ, ଲୁଣଓରିଫାଇନ୍ ତେଲପକାଇମ୍ୟାରିନେଟ୍ କରନ୍ତୁ।କଡ଼େଇରେତେଲଗରମକରିପଞ୍ଚଫୁଟଣ, ଶୁଖୁଲାଲଙ୍କାଓତେଜପତ୍ରପକାନ୍ତୁ।ଫୁଟଣଫୁଟିବାପରେସେଥିରେମ୍ୟାରିନେଟ୍ ହୋଇଥିବାକରଡ଼ିମାଛକୁପକାଇତା’ଉପରେଅଳ୍ପରିଫାଇନ୍ ତେଲଦେଇଘୋଡ଼ଣୀଘୋଡ଼ାଇଦିଅନ୍ତୁ।ତିନି ଚାରି ମିନିଟ୍ପରେଘୋଡ଼ଣୀବାହାରକରି ପାଣିଦେଇପୁଣିଘୋଡ଼ଣୀଘୋଡ଼ାଇଦିଅନ୍ତୁ। (ମନେ ରଖିବେ, ଏଥିରେ ଅଧିକ ପାଣି ଦେବେ ନାହିଁ। କେବଳ ସବୁ ଜିନିଷ ସିଝିବା ପରି ପାଣି ଦେବେ।) କିଛିସମୟପରେପ୍ରସ୍ତୁତହୋଇଯିବ ସୁଆଦିଆ ‘କରଡ଼ିବେସରମାଛ’।
/odisha-reporter/media/agency_attachments/2025/09/10/2025-09-10t082211800z-640x480-or-sukant-rout-2025-09-10-13-52-11.png)
Follow Us/odisha-reporter/media/post_attachments/uploads/2020/03/fish-1.jpg)