ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ-ଜୀଅନ୍ତା କଙ୍କଡା, ପିଆଜ, ରସୁଣ, ଟମାଟୋ, ଅଦା, ଲଙ୍କା, ତେଲ, ଲୁଣ ଏବଂ ହଳଦୀଗୁଣ୍ଡ।
ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ-ଜୀଅନ୍ତା କଙ୍କଡା, ପିଆଜ, ରସୁଣ, ଟମାଟୋ, ଅଦା, ଲଙ୍କା, ତେଲ, ଲୁଣ ଏବଂ ହଳଦୀଗୁଣ୍ଡ। ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ- ଜୀଅନ୍ତା କଙ୍କଡାକୁ ଗରମ ପାଣିରେ ପକାଇ ଖୋଳପାକୁ ଛଡାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏବେ କଙ୍କଡା ମାଂସକୁ ଲୁଣ ଓ ହଳଦୀ ଦେଇ ଗୋଳାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଏବଂ ଟମାଟୋକୁ କାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ପିଆଜ, ରସୁଣ, ଅଦା ଓ ଲଙ୍କାକୁ ଭଲ ଭାବରେ ବାଟି ଦିଅନ୍ତୁ। କଡେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ସେଥିରେ ହଳଦୀ ଓ ଲୁଣ ଗୋଳା କଙ୍କଡା ମାଂସ […]
2017-09-16-21-40-04-438
ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ-ଜୀଅନ୍ତା କଙ୍କଡା, ପିଆଜ, ରସୁଣ, ଟମାଟୋ, ଅଦା, ଲଙ୍କା, ତେଲ, ଲୁଣ ଏବଂ ହଳଦୀଗୁଣ୍ଡ।