ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ‘ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡ଼ା’

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି […]

food

food

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 26 December 2017
  • Updated: 26 December 2017, 01:33 PM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି ଓ ନୁଡୁଲ୍ସକୁ ପକାଇ  ଭଲ ଭାବେ ମିକ୍ସ କରନ୍ତୁ।

ଏବେ କଡେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଏହି ପେଷ୍ଟ୍‌କୁ ଛାଣନ୍ତୁ । ଏହା ଟିକିଏ ଲାଲ୍‌ ହୋଇଯିବା ପରେ ପ୍ଲେଟ୍‌କୁ କାଢି ଆଣନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡା। ଏହାକୁ ଟମାଟୋ ସସ୍ ସହ ଖାଆନ୍ତୁ।

 

 

 

 

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

 ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ‘ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡ଼ା’

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି […]

food

food

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 26 December 2017
  • Updated: 26 December 2017, 01:33 PM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି ଓ ନୁଡୁଲ୍ସକୁ ପକାଇ  ଭଲ ଭାବେ ମିକ୍ସ କରନ୍ତୁ।

ଏବେ କଡେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଏହି ପେଷ୍ଟ୍‌କୁ ଛାଣନ୍ତୁ । ଏହା ଟିକିଏ ଲାଲ୍‌ ହୋଇଯିବା ପରେ ପ୍ଲେଟ୍‌କୁ କାଢି ଆଣନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡା। ଏହାକୁ ଟମାଟୋ ସସ୍ ସହ ଖାଆନ୍ତୁ।

 

 

 

 

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

 ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ‘ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡ଼ା’

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି […]

food

food

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 26 December 2017
  • Updated: 26 December 2017, 01:33 PM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି ଓ ନୁଡୁଲ୍ସକୁ ପକାଇ  ଭଲ ଭାବେ ମିକ୍ସ କରନ୍ତୁ।

ଏବେ କଡେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଏହି ପେଷ୍ଟ୍‌କୁ ଛାଣନ୍ତୁ । ଏହା ଟିକିଏ ଲାଲ୍‌ ହୋଇଯିବା ପରେ ପ୍ଲେଟ୍‌କୁ କାଢି ଆଣନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡା। ଏହାକୁ ଟମାଟୋ ସସ୍ ସହ ଖାଆନ୍ତୁ।

 

 

 

 

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

 ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ‘ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡ଼ା’

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି […]

food

food

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 26 December 2017
  • Updated: 26 December 2017, 01:33 PM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ:  ବେସନ, କନ୍‌ଫ୍ଲୋର, ନୁଡ୍‌ଲ୍ସ, ଛତୁ, ବନ୍ଧା କୋବି, କଞ୍ଚାଲଙ୍କା, ଅଦା, ଧନିଆ ପତ୍ର, ଲୁଣ, ଲଙ୍କାଗୁଣ୍ଡ, ତେଲ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ:  ପ୍ରଥମେ କଡେଇରେ ପାଣି ଗରମ କରନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ନୁଡୁଲ୍ସ ପକାନ୍ତୁ। ନୁଡୁଲ୍ସ ହୋଇଗଲା ପରେ ତାକୁ ପାଣିରୁ  ଛାଣି ଦିଅନ୍ତୁ।

ଏହାପରେ ଏକ ପାତ୍ରରେ ବେସନ ଓ କନ୍‌ଫ୍ଲୋରକୁ ମିଶାଇ ପେଷ୍ଟ୍‌ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ। ଏଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାନ୍ତୁ। ପରେ କଞ୍ଚାଲଙ୍କା ଅଦା, କଟା ଛତୁ , କଟା ବନ୍ଧାକୋବି ଓ ନୁଡୁଲ୍ସକୁ ପକାଇ  ଭଲ ଭାବେ ମିକ୍ସ କରନ୍ତୁ।

ଏବେ କଡେଇରେ ତେଲ ଗରମ କରି ଏହି ପେଷ୍ଟ୍‌କୁ ଛାଣନ୍ତୁ । ଏହା ଟିକିଏ ଲାଲ୍‌ ହୋଇଯିବା ପରେ ପ୍ଲେଟ୍‌କୁ କାଢି ଆଣନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ନୁଡୁଲ୍ସ ପକୋଡା। ଏହାକୁ ଟମାଟୋ ସସ୍ ସହ ଖାଆନ୍ତୁ।

 

 

 

 

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos