ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର। ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ […]

keema-mutton

keema-mutton

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 11 March 2018
  • Updated: 11 March 2018, 10:41 AM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର।

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ ଟମାଟୋକୁ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରିବା ଅଳ୍ପ ସିଝିବା ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରି ରଖିଥିବା ମାଂସ କିମା ପକାନ୍ତୁ। ସେଥିରେ କିଛି ମକା ଓ ମଟର ଛୁଇଁ ପକାନ୍ତୁ। ପରିବା ସିଝିବା ଯାଏଁ ପାଣି ଦେଇ କଷନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ପୂର୍ବରୁ ସିଝାଇ ରଖିଥିବା ରାଜମା ଓ ମିଶାମିଶି ଡାଲିକୁ ପକାଇ ଘାଣ୍ଟନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର। ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ […]

keema-mutton

keema-mutton

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 11 March 2018
  • Updated: 11 March 2018, 10:41 AM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର।

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ ଟମାଟୋକୁ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରିବା ଅଳ୍ପ ସିଝିବା ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରି ରଖିଥିବା ମାଂସ କିମା ପକାନ୍ତୁ। ସେଥିରେ କିଛି ମକା ଓ ମଟର ଛୁଇଁ ପକାନ୍ତୁ। ପରିବା ସିଝିବା ଯାଏଁ ପାଣି ଦେଇ କଷନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ପୂର୍ବରୁ ସିଝାଇ ରଖିଥିବା ରାଜମା ଓ ମିଶାମିଶି ଡାଲିକୁ ପକାଇ ଘାଣ୍ଟନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର। ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ […]

keema-mutton

keema-mutton

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 11 March 2018
  • Updated: 11 March 2018, 10:41 AM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର।

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ ଟମାଟୋକୁ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରିବା ଅଳ୍ପ ସିଝିବା ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରି ରଖିଥିବା ମାଂସ କିମା ପକାନ୍ତୁ। ସେଥିରେ କିଛି ମକା ଓ ମଟର ଛୁଇଁ ପକାନ୍ତୁ। ପରିବା ସିଝିବା ଯାଏଁ ପାଣି ଦେଇ କଷନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ପୂର୍ବରୁ ସିଝାଇ ରଖିଥିବା ରାଜମା ଓ ମିଶାମିଶି ଡାଲିକୁ ପକାଇ ଘାଣ୍ଟନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର। ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ […]

keema-mutton

keema-mutton

Rakesh Mallick
  • Published: Sunday, 11 March 2018
  • Updated: 11 March 2018, 10:41 AM IST

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ସୋରିଷ ତେଲ, ପିଆଜ, ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଟମାଟୋ, ମକା, ମଟର ଛୁଇଁ, ମାଂସ କିମା, ରାଜ୍‌ମା, ଚଣା ଡ଼ାଲି, ମୁଗ ଡ଼ାଲି, ବିରିଡ଼ାଲି ଓ ଧନିଆ ପତ୍ର।

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ କଡ଼େଇରେ ସୋରିଷ ତେଲ ଗରମ କରନ୍ତୁ। ତେଲ ଗରମ ହେବା ପରେ ସେଥିରେ ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପିଆଜ ଅଳ୍ପ ଭାଜି ହେବା ପରେ କଡ଼େଇରେ କଟା ଆଳୁ, କଖାରୁ, ଗାଜର, କୁନ୍ଦୁରି, ମୂଳା, ଗାଜର ଓ ଟମାଟୋକୁ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। ପରିବା ଅଳ୍ପ ସିଝିବା ପରେ ସେଥିରେ ପୂର୍ବରୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରି ରଖିଥିବା ମାଂସ କିମା ପକାନ୍ତୁ। ସେଥିରେ କିଛି ମକା ଓ ମଟର ଛୁଇଁ ପକାନ୍ତୁ। ପରିବା ସିଝିବା ଯାଏଁ ପାଣି ଦେଇ କଷନ୍ତୁ। ଶେଷରେ ପୂର୍ବରୁ ସିଝାଇ ରଖିଥିବା ରାଜମା ଓ ମିଶାମିଶି ଡାଲିକୁ ପକାଇ ଘାଣ୍ଟନ୍ତୁ । ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ମାଂସ କିମା ଘାଣ୍ଟ।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos