ଆଜି ହିଁ ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଦହି ଲସି

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି […]

lasiiiii

lasiiiii

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 27 February 2018
  • Updated: 27 February 2018, 01:43 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି ଓ ବନ ଭିଟା ପକାନ୍ତୁ। ପରେ ଲସିରେ କୋରା ନଡ଼ିଆ ଓ ଚେରୀ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଦହି ଲସି।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଆଜି ହିଁ ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଦହି ଲସି

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି […]

lasiiiii

lasiiiii

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 27 February 2018
  • Updated: 27 February 2018, 01:43 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି ଓ ବନ ଭିଟା ପକାନ୍ତୁ। ପରେ ଲସିରେ କୋରା ନଡ଼ିଆ ଓ ଚେରୀ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଦହି ଲସି।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଆଜି ହିଁ ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଦହି ଲସି

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି […]

lasiiiii

lasiiiii

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 27 February 2018
  • Updated: 27 February 2018, 01:43 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି ଓ ବନ ଭିଟା ପକାନ୍ତୁ। ପରେ ଲସିରେ କୋରା ନଡ଼ିଆ ଓ ଚେରୀ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଦହି ଲସି।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos

Next Story

ଆଜି ହିଁ ଘରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରନ୍ତୁ ଦହି ଲସି

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି […]

lasiiiii

lasiiiii

Rakesh Mallick
  • Published: Tuesday, 27 February 2018
  • Updated: 27 February 2018, 01:43 PM IST

Sports

Latest News

ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ: ଦହି, ଚିନି, ବରଫ, ରାବିଡି, ପିସ୍ତା, କାଜୁ, ଚେରୀ, ବନ୍‌ ଭିଟା, ନଡ଼ିଆ

ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଏକ ପାତ୍ରରେ କିଛି ଦହି ଆଣନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ଚିନି ଓ ବରଫ ପକାଇ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ କରନ୍ତୁ। ଗ୍ରାଇଣ୍ଡିଂ ହୋଇଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଏକ ଗ୍ଲାସରେ କାଢି ଦିଅନ୍ତୁ। ସେଥିରେ ଛୋଟ ଛୋଟ ପିସ୍‌ କରି କଟାଯାଇଥିବା କାଜୁ କିସ୍ ମିସ୍ ଓ ପିସ୍ତା ପକାନ୍ତୁ। ଏହା ପରେ ସେଥିରେ ଆବଶ୍ୟକ ଅନୁଯାୟୀ ରାବିଡ଼ି ଓ ବନ ଭିଟା ପକାନ୍ତୁ। ପରେ ଲସିରେ କୋରା ନଡ଼ିଆ ଓ ଚେରୀ ପକାନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ଦହି ଲସି।

telegram ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।

Related Stories

Trending

Photos

Videos