ଆବଶ୍ୟକୀୟ ସାମଗ୍ରୀ- ଆଳୁ, ଆରାରୁଟ ପାଉଡ଼ର, ଚିନି, ଲେମ୍ବୁ, ଦହି, ପିସ୍ତା, ହଳଦିଆ ରଙ୍ଗ, ଲାଲ ରଙ୍ଗ, ଇଲାଇଚି ପାଉଡର, ଘିଅ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ପ୍ରଣାଳୀ– ପ୍ରଥମେ ସିଝାଯାଇଥିବା ଆଳୁ ଆଣି ତାକୁ ଥଣ୍ଡା କରିଦେବେ। ଥଣ୍ଡା ହେବା ପରେ ଆଳୁର ଚୋପା ବାହାର କରି ସେଥିରେ ଚକଟି ଦିଅନ୍ତୁ। ବର୍ତ୍ତମାନ ଚକଟା ହୋଇଥିବା ଆଳୁରେ ଆରାରୁଟ ପାଉଡ଼ର , ଫାଳେ ଲେମ୍ବୁ, ଦହି, ପିସ୍ତା, ଏବଂ ଅଳ୍ପ ଟିକିଏ ହଳଦି ରଙ୍ଗ ଏବଂ ଅଳ୍ପ ଟିକିଏ ଲାଲ ରଙ୍ଗ […]
Potato-jalebi