ସାମଗ୍ରୀ: ଚିକେନ, ଅଦା, ରସୁଣ, ପୋଦିନା ପତ୍ର, ଧନିଆ ପତ୍ର, କଞ୍ଚା ଲଙ୍କା ବଟା, ଦହି, ଲେମ୍ବୁରସ, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ, ରିଫାଇଲ ତେଲ।
ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ: ପ୍ରଥମେ ଚିକେନକୁ ଧୋଇ ସେଥିରେ ଅଦା ରସୁଣ ବଟା, ପୋଦିନା ପତ୍ର, ଧନିଆ ପତ୍ର, କଞ୍ଚା ଲଙ୍କା ବଟା, ଦହି, ଲେମ୍ବୁରସ, ସ୍ୱାଦ ଅନୁସାରେ ଲୁଣ ପକାଇ ମ୍ୟାରିନେଟ କରନ୍ତୁ। ପ୍ୟାନ୍ରେ ତେଲ ଗରମ କରି ମ୍ୟାରିନେଟ ଚିକେନକୁ ଭଲ ଭାବେ ଫ୍ରାଏ କରନ୍ତୁ। ଚିକେନ ଫ୍ରାଏ ହେବା ପରେ ତାକୁ ସ୍ପୋକ୍ରେ ଗୁନ୍ଥି ନିଆଁରେ ପୋଡ଼ନ୍ତୁ। ଏଥର ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ପାହାଡ଼ି ଚିକେନ ପୋଡ଼ା।
ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।
Related Stories
Food
ବିପଦପୂର୍ଣ୍ଣ ଖାଦ୍ୟ ତାଲିକାରେ ପ୍ୟାକେଜ ପାଣି, ମାନକ ମାପିବ FSSAI
ପ୍ୟାକେଜ୍ ପାଣି ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ପାଇଁ ହାନିକାରକ କି, ନୁହେଁ, ଜାଣନ୍ତୁ...