ଅଭିନେତ୍ରୀ ଶିଳ୍ପା ସେଟ୍ଟୀଙ୍କୁ ୪୦ ଟପିଲାଣି। ନିଜ ସ୍ଲିମ୍ ଫିଗର, ଚମକୁଥିବା ଚେହେରା ଓ ଫିଟ୍ନେସ୍ ପାଇଁ ସବୁବେଳେ ଚର୍ଚ୍ଚାରେ ଅଛନ୍ତି ଏହି ଚୁଲବୁଲି ଅଭିନେତ୍ରୀ।
ନିଜକୁ ଫିଟ୍ ରଖିବା ସେ ନିୟମିତ ଯୋଗାସନ ଓ ବ୍ୟାୟାମ ତ କରନ୍ତି, ତା’ ସାଙ୍ଗକୁ ଶୃଙ୍ଖଳିତ ଓ ପୁଷ୍ଟିକର ଡାଏଟିଂକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଅନ୍ତି।
ବୟସ ୪୩ ଓ ନିଜର ୬ବର୍ଷର ପୁଅ ଥାଇ ବି ଆସନ୍ତୁ ଜାଣିବା ଶିଳ୍ପାଙ୍କ ଡାଏଟିଂ ଚାର୍ଟ ସମ୍ପର୍କରେ।
୧- ଶିଳ୍ପାଙ୍କ ଦିନର ଖାଇବା ଆରମ୍ଭ ହୁଏ ଏକ ଗ୍ଲାସ୍ ଅଁଳା ଜୁସ୍ ଓ ଏକ ପ୍ଲେଟ୍ ପାଚିଲା ଅମୃତଭଣ୍ଡାରୁ। ଯାହା ଦ୍ୱାରା ପେଟ ସଫା ରହିବା ସହ ତ୍ୱଚା ବି ଚିକ୍କଣ ରୁହେ।
ଏହାର ଅଧଘଣ୍ଟା ପରେ ଶିଳ୍ପା ଚା’ ଓ ଦୁଇଟି ସିଝା ଅଣ୍ଡା ବା ଅଣ୍ଡା ଆମଲେଟ୍ ଖାଇଥାନ୍ତି। ବେଳେବେଳେ ଚା’ ବଦଳରେ ନଡ଼ିଆ ପାଣି ମଧ୍ୟ ପିଇଥାନ୍ତି।
୨- ଶିଳ୍ପା ମଧ୍ୟାହ୍ନ ଭୋଜନରେ ବ୍ରାଉନ୍ ରାଇସ୍, ଦୁଇଟି ରୁଟି, ଡାଲି, ମାଛ ଓ ବିଭିନ୍ନ ପରିବା ତରକାରି ସହ ଅଣ୍ଡା ଭୁଜିଆ ଖାଇଥାନ୍ତି।
୩- ମଧ୍ୟାହ୍ନ ଭୋଜନର ଘଣ୍ଟାରୁ ଦୁଇ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ଦହିରୁ ତିଆରି ଚହ୍ଲା ପିଇଥାନ୍ତି।
୪- ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ଶିଳ୍ପା ବ୍ରାଉନ ସୁଗାରରେ ତିଆରି ଚା’, ଅଖରୋଟ୍ ଓ କାଜୁ ଖାଇଥାନ୍ତି।
୫- ରାତ୍ର ଭୋଜନରେ ଶିଳ୍ପା ସାଲାଡ୍ ଓ ସବୁଜ ପନିପରିବାର ତରକାରି ଖାଇବାକୁ ପସନ୍ଦ କରନ୍ତି।
ବେଳେ ବେଳେ ସେ ସୁପ୍ ପିଇବାକୁ ମଧ୍ୟ ଭଲ ପାଆନ୍ତି। ରାତିରେ ଶୋଇବା ପୁର୍ବରୁ ଏକ ଗ୍ଲାସ୍ କ୍ଷୀର ପିଅନ୍ତ।