ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।
<p>ଭୁବନେଶ୍ୱର(ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର): ଆମେ ଘରେ ଘିଅ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରୁ। ଘିଅ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରଥମେ କ୍ଷୀରରୁ ସର ବାହାର କରି ସେଥିରୁ ଲହୁଣି ପ୍ରସ୍ତୁତ କରାଯାଏ। ସେ ଲହୁଣିକୁ ଏକ ପାତ୍ରରେ ରଖି ନିଆଁରେ ବସାଇବା ପରେ ଘିଅ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥାଏ। ଶାସ୍ତ୍ରବିତ୍‌ଙ୍କ କହିବା ଅନୁଯାୟୀ ଘିଅ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିବା ସମୟରେ ଟିକେ ଧ୍ୟାନ ଦିଅନ୍ତୁ। ଯେଉଁ ବ୍ୟକ୍ତି ଲହୁଣିକୁ ଚୁଲିରେ ବସାଉଛନ୍ତି ସେହି ବ୍ୟକ୍ତି ଘିଅକୁ ଚୁଲିରୁ କାଢନ୍ତୁ। ଅନ୍ୟଥା ଅମଙ୍ଗଳ ହୋଇଥାଏ।</p>
ପଢନ୍ତୁ ଓଡ଼ିଶା ରିପୋର୍ଟର ଖବର ଏବେ ଟେଲିଗ୍ରାମ୍ ରେ। ସମସ୍ତ ବଡ ଖବର ପାଇବା ପାଇଁ ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ।